Fitness

Patricia står framför vatten med ena handen i en segepose.

Det behövs kondition, styrka och en bra kost för att kroppen ska må bäst.

Varför träning?

För att kroppen ska må bäst

När du tränar din kondition blir ditt hjärta starkare och du kan pumpa ut mer blod per slag, din blodcirkulation blir bättre, syreupptagningsförmågan och ämnesomsättningen ökar ditt allmänna välbefinnande.

Intensiv-konditionsträning är inriktad för dig som vill se snabbare resultat. Gruppledaren blir din PT som gör att du når ditt mål snabbare. Kom och träna med oss!

Ungdomar som tränar utomhus.

Våra kurser

En affisch med en kvinna för Zumba.

STRONG Nation!

Strong Nation är ett gruppträningsprogram som lättast kan beskrivas som en kombination av HIIT, egna kroppsviktsövningar, styrka och kondition – givetvis under ledning av musik!

Musiken är, som i alla former av Zumba, en viktig del av passet. Rörelserna är synkroniserade med musiken och tempot som ger passet en hög intensitet. Genom att använda sig av sin egen kroppsvikt, kommer man att få muskler uthållighet, toning och definition, och givetvis den stora glädjen att träna tillsammans till härlig musik! Välkomna att träna med oss!

Läs mer på Strong Nations hemsida

Läs mer

En affisch med en kvinna för Zumba.

Zumba

Zumba är dansbaserad gruppträning till huvudsakligen latinamerikansk musik och världsmusik, med inslag av latinsk pop och internationella radiohitlåtar. Träningsformen som involverar dans och aerobiska övningar är populär, med cirka 14 miljoner utövare i över 150 länder.

En stretchövning demonstreras

PT

Fr.o.m HT 15 kommer vi erbjuda PT.