Språkundervisning

En pojke och en kvinna sitter vid ett bord och en dator och pluggar tillsammans.

Olika nivåer från nybörjare till mer avancerad nivå.

Vår undervisning

Spanska i olika nivåer

Vi erbjuder konversation grupp för ungdomar, spanska för seniorer, stödspanska för föräldrar som vill hjälpa till eller följa sina barn studier i spanska på skolan mm.

Pattis modersmål är spanska och har även utbildning vid Göteborgs Universitet för undervisning i grundskola och gymnasium. Hon har 22 år erfarenhet av undervisning i spanska i Sverige på olika nivåer, både som modernt språk och i modersmålsundervisning.

En pojke sitter i ett bibliotek och skrattar samtidigt som han studerar.

Våra kurser

Tjej som tittar på sin mobil

Spanska för nybörjare

Lär dig att boka rum, köpa kläder, gå på restaurang och fika (turistspanska: español turístico).

Kille som lyssnar på musik i sina hörlurar

Spanska Konversationsgrupp

För dig som läser spanska i skolan och vill förstärka dina kunskaper och dina muntliga språkfärdigheter. (Ungdomar mellan 13-16 år)

Tjej som tittar på sin mobil

Spanska básico 1

För dig som redan har gått på spanskakurs någon gång och vill förnya dina kunskaper. Spanska för dig som har redan gått i någon spanskurs och som vill fräscha upp dina kunskaper.

Kille som lyssnar på musik i sina hörlurar

Spanska nybörjare för seniorer

Kursen har långsam takt med mycket repetition och riktar sig till dig som är pensionär och vill kunna använda spanska exempelvis på resor till spansktalande länder.

Tjej som tittar på sin mobil

Stödspanska

För dig som är förälder och vill hjälpa ditt barn med skolarbetet. Lär dig nybörjarspanska i skolans form, steg 1,2 motsvarande mål att uppnå i åk 9. Privatlektioner: Hinner du inte vara med på någon kurs men vill ändå lära dig spanska, går att boka privatkurs.